Dikiş Makinası Bakımı

    Dikiş makinası, sahip olduğunuz diğer makinalar gibi tam olarak bakım istiyor. Bir dikiş makinası yaklaşık 8 ila 10 saat kullanıldıktan sonra temizlenmelidir. Bir süre çalıştırılmadığı durumda da, her ay temizlenmeli ve bkımı yapılmalıdır.

     

    Temizlemeye başlamadan önce fişini çektiğinizden emin olun. Tamamen temizlenecek ilk kısım cihazın dış kısmıdır. Yumuşak tüy bırakmayan bir bezle yapılıdır. Çıkmayan lekeler nemli bir bezle silinmelidir.

     

    Dikiş Makinası Ne Zaman Ve Nasıl Yağlanır

    Boğaz plakalarının yanı sıra belirli parçaları ortadan kaldırmak gerçekten akıllıdır. Açıldıktan sonra, sıkışan tüy bırakmayan ve iplik bitleri için, iplikleri kavramak için cımbız kullanmak isteyebilirsiniz. Ve kasayı bobinden çıkardığınızdan emin olun. Dikiş makinası bakımı yaparken ayrı zamanda, temel olarak yağlanması gereken makinenin çeşitli kısımlarını yağlamak gerekir.

     

    Yağlanacak dikiş makinasının belirli bölgeleri ve her bir parçasını yağlamak için açarken izlenicek yol makinanın stiline göre değişir.

     

    Yıllık Servis

     

    Makinanızı en iyi şekilde tutmak için, her yıl profesyonel olarak bakılmasını sağlayın. Ucuz bir dikiş makinanız veya pahalı bir modeliniz olursa olsun, yıllık servis iyi bir fikirdir.

     

    Bilgili ve deneyimli bir servis personeli zamanlamayı ve gerginliği ayarlayacak ve makinanızın tamamını makinayı parçalarına ayırmadan ulaşamayacağınız alanlarını temizleyecektir. Zaman zaman bir profesyonel tarafından bakımını yaptırırsanız, makinanızın ömrü büyük ölçüde uzar.

     

WhatsApp chat Makina Satış
WhatsApp chat Yedek Parça Satış